Ohana Værksted / Redesign af smykker
    

Redesign af smykker

Om design processen

Guldsmed Ohana er ekspert i redesign af smykker. Vi tilbyder som en særlig service at redesigne kundernes smykker efter ønske. Det kan være et arvet smykke, hvor man ønsker at bevare stenen i et nyt design; en ring, der trænger til ny og anderledes indfatning; eller et ikke helt nyt smykke, som med få ændringer kan tilpasses tidens stil.

Designprocessen starter med en indledende samtale hos Ohana hvor vi foreslår forskellige design. Efterfølgende designer vi det ved hjælp af 3D designprogram så kunden har en god fornemmelse for hvorledes smykket bliver.

Kunden bliver inddraget i hele processen med at give det gamle smykke ny form – lige fra den første håndtegnede skitse til dit personlige smykkes endelige design.

Det er muligt for kunder at komme med et gammel smykke med et minde tilknyttet. Hos Ohana blander vi ikke guldet vi anvender kun kundens personlige guld og udformer nyt redesign ud fra det. Det er også muligt at kunderne vælger et smykke ud fra vores katalog og medbringer deres guld.

Hos Ohana tager vi en snak om jeres personlige stil for eksempel om du er til det sport eller klassiske look og dit ønske til materiale valg. Hos Ohana finder vi på ideer der afspejler jeres ønsker, nogle kunder har ingen ideer fra start af og det er her vi guider med forslag. Det er vores mål at skabe et tidløst design med betydning.

Designer Irina vil komme med flere forskellige forslag under mødet i butikken,eller pr email hvis det ikke er muligt for kunden at komme til butikken.

Alle unika smykkearbejde bevirker ikke at prisen bliver dyrere. Hvis det ønskes er der en mulighed for at komme løbende og få afprøvet smykket midt i processen. En smykkeproces kan tage op til 15 dage, det kommer selvfølgelig an på hvor avanceret smykket er.
 
3D design

Ved nyskabelse af et smykke er det muligt at få vist en 3D model tegning af det fremtidige smykke inden påbegyndelsen af processen.

3D er et program vi anvender til at designe vores smykker, vi kan se smykket fra alle vinkler så man få en fornemmelse af præcis hvordan det bliver. Det bevirker at vi laver mindre fejl og at det med det samme er muligt for kunden at få en fornemmelse af det fremtidige smykke. Det er også muligt at se farvevalg ,så vi tilbyder brede muligheder for at imødegå jeres ønsker.