Kaballah Smykker

 
Hos Guldsmed Ohana har vi designet vores smykker udfra kaballah '72 names of God'- 72 navne af Gud', hvor folk selv kan vælge kombinationer udfra de 72 betydninger. Vi har skabt vores smykker der alle har en unik mening. Hvert navn af de 72 navne hjælper en med det man man har brug for i livet.

Hvad er Kabbalah? :

Kabbalah omhandler universelle principper som appellere til alle mennesker med forskellige tro og religion uanset hvor du kommer fra i verdenen.
Kabbalah er en oldtidsvisdom som afslører hvorledes universet og livet fungere. Ordet Kabbalah betyder 'at modtage' , det er studiet der omhandler hvorledes vi opnår komplet tilfredshed i livet. De fleste af os kender følelsen af at vi har et ønske om at forbedre noget i vores liv,men vi mærker jo mere vi stræber efter noget ønskværdigt jo sværere bliver det ofte at opnå.

Kaballah er et oltids paradigme der omhandler livsførelse,det lærer os om alle grene i vores liv, sundhed,rellationer, karriere som kommer fra samme rod. Det er teknologien om hvorledes universets arbejder på kerneniveau,det er en måde der lærer dig at kigge på verdenen så du opnår en vedvarende opnåelse af tilfredshed i dit liv. Når vi taler om komplet tilfredshed i vores liv, er der ikke kun tale om en midlertidig lykkefølelse,men det der menes er en kontinuerlig forbindelse til energy således at vi opnår en evig selvtilfredshed.
Man kan sige at Kabbalah udstikker en slags vejviser for at få kaos i dit liv udryddet, og giver dig en mulighed for at udforske universet . Når man lærer om Kaballah,så lærer man at forstå hvad kaos er,du lærer at det aldrig var meningen at det skulle være en del af dit liv,du vil opdage at lære om værktøj der kan hjælpe dig med at eliminere dette kaos og i stedet for erstatte det med orden,kærlighed og en fuldstændig opnåelse af tilfredshed

Det smukke i Kaballah er at du frit kan vælge i hvilken retning nu ønsker at tro, der er ingen regler når vi taler om spiritualisme.